Srijeda,
20. ožujak 2019.
Zvijezde

DRUŠTVENE MREŽE

Život cara - Dan Bilzerian

Dan Bilzerian je čovjek koji izaziva, ako ništa drugo, beskrajnu količinu zavisti zbog lagodnog života okruženog ljepoticama koji besramno svakodnevno dijeli kroz fotografije i videe na društvenim mrežama.

Piše: Martina Crnolatec
Foto: Facebook

Dan Bilzerian je rođen 7. prosinca 1980. i svjetski je poznat kao pokeraš, glumac i ikona s društvenih mreža. Većini je poznata činjenica kako je bezobrazno bogat te kako svaki dan provodi u društvu različitih obnaženih ljepotica. Prije no što je postao ikona društvenih mreža bio je SEAL-ovac, no trening nije završio. On je rekao kako je izbačen bez nekog posebnog razloga, dok istraživanje jednog novinara kazuje kako je izbačen zbog „povređivanja sigurnosti prilikom treninga baratanja oružjem“. Po završetku (kratke) vojne karijere, Bilzerian je upisao Sveučilište na Floridi i diplomirao posao i kriminologiju.

Poznatiji je postao 2009. sudjelovanjem u emisiji „World Series of Poker Main Event“ u kojoj je završio na 180. mjestu i osvojio 36 626 američkih dolara. 2011. se utrkivao automobilom s Tomom Goldsteinom u AC Cobri iz 1965. dok je Goldstein vozio Ferrari 458 Italia. Bilzerian je pobijedio i odnio 385 000 američkih dolara.

Pozornost i reputaciju kakvu ima danas počeo je stjecati od 2013. kada su njegove fotografije na Instagramu zaintrigirale mnoge. Bilzerian je zbog načina života kojim živi do 32. godine života preživio tri srčana udara.

 


 

Posljednje vijesti koje su došle od Bilzeriana javljaju kako će se 2016. kandidirati za predsjednika SAD-a. Kako živi potencijalni budući predsjednik, pogledajte na sljedećim fotografijama. 

 
 

Ostale fotografije možete pogledati na njegovoj Facebook stranici.