Petak,
05. lipanj 2020.
Zanimljivosti

MLADA SPORTAŠICA

Devetogodišnja karatistica ulijeva strah u kosti

Jesse-Jane McParland ime je devetogodišnje Irkinje koja se ove godine pojavila na showu Britain's Got Talent i šokirala suce i publiku.

Piše: Martina Crnolatec
Foto: Facebook

Ova slatka plavokosa djevojčica koja je u show došla u pratnji oca kaže kako su njeni roditelji željeli da bude plesačica, no nju to nije previše zanimalo. Od treće godine trenira karate, no čak nas ni taj podatak nije mogao pripremiti za ono što je uslijedilo. Kada je otkucalo vrijeme za početak njenog nastupa, osmjeh na licu zamijenio je ozbiljan i na trenutke zastrašujuć izraz lica. Video prvog nastupa možete pogledati ovdje.

 

Nakon odgledanog videa, sigurni smo kako nitko neće biti lud da se zamjeri njoj ili njenim dvjema mlađim sestrama koje su njen nastup gledale preko malog ekrana dok ih je čuvala mama. Ova vrhunska mlada karatistica oduševila je publiku svojom spretnošću, okretnošću i nevjerojatnim baratanjem oružjem koje nerijetki ne bi voljeli ni primiti u ruke, a kamoli skakati s njime. Djevojčica je došla do polufinala zauzevši osmo mjesto, a njen posljednji nastup možete pogledati ovdje.