Nedjelja,
26. svibanj 2019.
Moda

TAJNE LJEPOTE

Pet pitanja: Kendall Jenner

Kendall Jenner, manekenka, zaplijenila je pažnju medija kada se pojavila u reality showu „Ukorak s Kardashiankama“. U kratkom intervjuu za britanski Vogue ova ljepotica otkriva zašto nikad ne suši kosu, tko ju je naučio o šminki i bez kojeg proizvoda ne može živjeti.

Piše: Martina Crnolatec
foto: Facebook

Kako brineš o svojoj koži?

Mnogo pažnje posvećujem njezi kože: umivam se navečer prije spavanja, ujutro kada se probudim, kvalitetno spavam i pijem puno vode. To su najjednostavnije stvari koje svatko može učiniti za svoju kožu.

Jesi li postala bolja u šminkanju s obzirom na to koliko dugo se baviš manekenstvom?

Mislim da to naučiš podsvjesno. Sjećam se kada sam bila dijete i umirala sam od želje da se našminkam i bila sam tako loša u tome, a moja sestra Kylie je bila tako spretna. Njoj je to došlo prirodno. Meni nikad nije došlo samo od sebe kao njoj, ali sad sam puno bolja u tome no što sam bila jer radim s pojedincima koji su među najboljima na svijetu. „Pokupiš“ to, ne moraju ti ništa govoriti.

Koje je tvoje omiljeno mjesto gdje sušenjem ravnaš kosu?

Ja sam sretnica jer imam najravniju kosu na svijetu. Ne probudim se ujutro raščupane i zgužvane kose, prije snimanja mi kosu pripremaju najbolji frizeri i stilisti na svijetu tako da doista ne bih znala.

Navedi jedan proizvod bez kojeg ne možeš živjeti!

Vjerojatno Estée Lauder maskara.

Koja je tvoja najgora navika vezana za ljepotu?

Kad sam bila mlađa, stalno sam grizla nokte. Trenirala sam sve moguće sportove i dogodilo bi mi se da usred nogometne utakmice stanem posred terena i počnem gristi nokte! Moj tata je bio tako ljut radi toga da mi je ljepljivom trakom oblijepio prste kako ne bih mogla gristi nokte. Prestala sam ih gristi. Tako sam sretna zbog toga. Osim toga, nisam imala nikakvih loših navika vezanih za ljepotu. Nikada nisam „kopala“ po koži. Mnogo prije no što sam dobila prištiće i akne, sestre su mi rekle da nikada ne diram lice i toga sam se držala.