Subota,
19. siječanj 2019.
Ostalo

NOVA SEZONA

U potrazi za ljubavlju

Na RTL televiziji odnedavno je počela s prikazivanjem nova sezona popularne emisije „Ljubav je na selu“

Piše: M. Đurašević
Foro: Facebook

Tragajući za farmerima i farmerica ekipa RTL-a prošla je, ne samo hrvatskim krajevima, nego su se ovoga puta uputili i prema Hercegovini.

Od ukupno jedanaest kandidata, njih je petero dobilo dovoljan broj pisama kako bi krenuli dalje u show i upoznali svoje (buduće) polovice. Oni će tako neko vrijeme provesti na imanju kandidata kako bi lakše odlučili je li koji mladić, odnosno djevojka upravo za njih.

Zanimljivo je da su ove godine sreću u emisiji okušali brat i sestra. Jedno od njih, točnije sestra sudjelovala je i prošle sezone u emisiji, samo što je ona bila ta koja je pisala jednome od kandidata.

„Kao što to uvijek biva u Ljubavi na selu, bit će tuge, ali i neopisive sreće“, priznala je lijepa voditeljica Marijana Batinić koja je jednom od farmera morala objašnjavati da se ne može njoj udvarati. Drugi joj je pak otkrio da je popravio sve zube samo zbog sudjelovanja u emisiji, a jedan od farmera postao je toliko popularan da se sada mora braniti od ženskih prijateljica, koje mu, kako je rekao, najednom žele biti djevojke!

Nek' živi ljubav i ove sezone!