Subota,
19. siječanj 2019.
Ostalo

TREĆA SEZONA POPULARNE EMISIJE

Nova opcija "Joker izvođač" u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

U nedjelju 9. listopada odrađena je treća epizoda nove sezone popularne televizijske emisije „Tvoje lice zvuči poznato“. Njeni kandidati i njihove transformacije ne mogu proći ne zapaženo u hrvatskom društvu.

Piše: Matea Mage
Foto: Facebook

Ovogodišnji natjecatelji emisije su: bivši pjevač i dizajner interijera Matteo Cetinski, pjevač Filip Dizdar, reper Fil Tilen (Slaven Berić), pjevač Damir Kedžo, pjevačica Žanamari Perčić, glumica i pjevačica Hana Hegedušić, glumica Ana Maras Harmander i pjevačica Lana Jurčević. Koncept emisije je već dobro poznat gledateljima. Svaku nedjelju kandidati se transformiraju u nekog od izvođača iz hrvatskog ili stranog svijeta glazbe. Koliko su to uspješno odradili ocjenjuje žiri koji broji četvero stručnjaka. Ove godine to su: neizostavni glazbeni producent Tomo in der Mühlen i operna pjevačica Sandra Bagarić, glumac Goran Navojec, dok je četvrti član gostujući, a često su to kandidati iz prošle sezone emisije.

Postoji i cijeli poseban tim stručnjaka koji se brinu da natjecatelji emisije svaku nedjelju zablistaju u svojim novododijeljenim ulogama. Prvosezonski pobjednik Mario Petreković  brine se za cjelokupnu izvedbu kandidata, Ivana Husar i Martina Tomčić vježbaju pjevanje sa njima, a tu su i mnogi drugi šminkeri, kostimografi, učitelji plesa...

Trenutno je u vodstvu Hana Hegedušić jer kandiadati svaku nedjelju skupljaju bodove od žirija i od samih sebe koji se zbrajaju. Hrvatska glumica osvojila je publiku sa svoje tri dosadašnje izvedebe. Publiku je nasmijala do suza u ulozi Mladena Grdovića, rasplakala je članice žirija prilikom izvedbe pjesme „I will always love you“ od Withney Houston i u trećoj epizodi je uspješno pjevala na španjolskom u ulozi Julia Iglesiasa.

Da ne bi sve uvijek bilo isto i dosadno u emisiju su ove godine uveli „Joker izvođač“, opciju koja omogućava kandidatima da se kada sami odluče jednu nedjelju odmore od transformacije i pjevanja i da za njih sakupi bodove netko drugi. Natjecatelj i dalje mora biti prisutan u emisiji i dolaziti na probe te pomagati svom jokeru kako bi se on ili ona što bolje pripremio/la za emisiju uživo. Ovu nedjelju u trećoj epizodi gledatelji su imali prilike prvi put vidjeti kako to izgleda uživo. Naime, kandidatkinja Ana Maras Harmander je za svog jokera odabrala Maria Petrekovića koji je bez problema u ulozi Jennifer Lopez prikupio najviše bodova za nju, te je skupa sa njom bio pobjednik treće epizode. Sljedeću nedjelju gledatelji će imati priliku vidjeti tko će biti joker Hani Hegedušić u ulozi hrvatske glazbene grupe Colonia.