Ponedjeljak,
21. siječanj 2019.
Nightlife

GLAZBA KRAJ MORA

Lokrumske večeri

„Lokrumske večeri – glazba kraj mora“ naziv je manifestacije koja se održava od prošle godine na otoku Lokrumu. Ove će godine 16.8. dvodnevni događaj otvoriti Željko Bebek u pratnji svog benda, Dubrovačkog simfonijskog orkestra i Tamburaškog orkestra CTK Varaždin. Večeri će zatvoriti fantastični Massimo.

Piše: Martina Crnolatec
Foto: eventim.hr

Željko Bebek je živuća legenda rocka u Hrvatskoj, ali i okolnim zemljama gdje ima veliku publiku koja ga se nikada neće zasititi. Koncert u sklopu Lokrumskih večeri bit će premijera novog glazbenog projekta u kojem ovaj vrhunski vokalist izvodi uvijek aktualne i svima poznate hitove Bijelog dugmeta, ali i hitove iz svoje bogate solo karijere. Da koncert postane koncertni spektakl pobrinut će se njegov bend zajedno s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom kojim će ravnati dirigent Josip Cvitanović te Tamburaški orkestar CTK Varaždin. Vrhunska produkcija, lokacija, šezdeset glazbenika i neponovljivi Željko Bebek pobrinut će se da se svaka kuna dana za kartu isplati. Karte se mogu kupiti po cijeni od 270 HRK za stajaća mjesta te 290 HRK za VIP ložu.

 

 

Drugog dana Lokrumskih večeri, 17.8., nastupit će Massimo Savić u pratnji svog benda, redom vrhunskih glazbenika. Massimo nikada nije razočarao svoju publiku, a uvjereni smo da će tako biti i ovaj put. Ovaj će koncert predstaviti presjek njegove tridesetogodišnje karijere u pregršt hitova, od najstarijih poput „Stranac u noći“ i „Sjaj u tami“ sve do novijih „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“ i druge. Njegov novoobjavljeni album „1 dan ljubavi“ ruši rekorde popularnosti na regionalnim top ljestvicama i sigurno će se na koncertu na popisu pjesama pronaći i pokoja s najnovijeg albuma. Ljubitelji kultnog Franka Sinatre i Massima bit će i više nego zadovoljni kada Massimo zapjeva evergreene s albuma „Massimo Sings Sinatra“. Karte se mogu kupiti po cijeni od 230 HRK za stajaća mjesta te 250 HRK za VIP ložu.

 

 

U cijenu ulaznice uključen je prijevoz do otoka Lokruma i nazad. Brodovi za Lokrum polaze iz stare gradske luke Dubrovnik prije početka koncerta u tri termina – 20:15, 20:45 te 21:15, a povratak je omogućen u također nekoliko tura, odmah po završetku koncerta.